opc_loader


WhatsApp-service Kampioenskleding.nl | App ons je vraag! +32 (0)479 69 20 24 check levertijd!

Google Translate in English Google Translate     Google Translate in English Google übersetzen     Google Translate in English Google Translate     Google Translate in English Google Translate

< terug naar home

Verzenden en bezorgen
Bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland worden bij ons standaard gratis verzonden.
Voor bezorgen binnen de rest van Europa rekenen we slechts + € 12 verzendkosten. Uiteraard is het ook mogelijk te bezorgen in andere landen, stuur ons een
mail voor meer informatie.


Verwerking en verzending van je bestelling
Na plaatsing en betaling van je bestelling, gaan we direct over tot het verwerken van je order. Voor grote orders en maatwerk bestellingen is er meestal geen standaard levertijd van toepassing. Afhankelijk van je order, bepalen we samen vooraf de exacte levertijd en/of verzendopties.

Bestellingen buiten Nederland of België kunnen wat langer onderweg zijn dan gebruikelijk. Dit is sterk afhankelijk van het betreffende land. Zodra wij je bestelling in behandeling hebben genomen, ontvangt je per e-mail een Track & Trace-code. Zo kun je altijd de status van je bestelling checken.


Spoed of gewenste data doorgeven
Bij Forza Plaza zijn we erg servicegericht en denken graag mee. Vooraf graag weten of we voor een bepaalde datum kunnen leveren of heeft je bestelling grote spoed? Mail of app ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. In overleg is veel mogelijk. Tip: voor een snel en gericht antwoord, voorzie ons direct van zo veel mogelijk relevante informatie (maat, artikel, aantal, wensen en een goede omschrijving).

Tevredenheid, tips en klachten
We horen graag wat er leeft bij onze klanten. Tevreden, ontevreden of suggesties? Laat het ons weten en help hiermee onze service verder verbeteren. Voor een ieder die een review plaatst bij een van de aangekochte artikelen hebben we standaard een leuk kado klaar liggen.

< terug naar home


Direct contact:

  Kampioenskleding.nl
Direct mail contact

+31(0)6 31 000 685 +32(0)479692024
Stuur een Whatsapp bericht naar dit nummer

Winkelwagen
Whatsapp-service kampioenen


Levertijd checken?
Geen verzendkosten en volgens afspraak bij kampioenskleding.nl
+32 (0)479 69 20 24
Whatsapp je vraag!